5/10/2022
|
Løgismose i Netto
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. Denne ret laver han til familien minimum én gang om ugen. Grøntsager og marinade varierer efter smag og sæson, men fremgangsmåden og kyllingen er altid den samme.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 bæger Løgismose pesto rosso eller pesto arancione
- 1 bundt urter (f.eks. timian, rosmarin, persille)
- Løgismose olivenolie
- 1 kg blandet grønt efter sæson (her kartofler, løg, peberfrugt, hvidløg)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Fjern snoren, der binder kyllingen op, og fyld kyllingen med krydderurter. Montér snoren igen, og smør kyllingen ind i pesto.
Step 3.
Skær grønt i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie over dem, og krydr med salt og peber.
Step 4.
Steg kyllingen på en rist med grøntsagerne under ved 200 ° i ca. 1 time.
Step 5.
Lad kyllingen trække minimum 20 min. inden den parteres.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...