26/9/2022
|
Løgismose i Netto
Mini rôtis med rodfrugter og fløde
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose mini rôtis
- 400 g blandede rodfrugter
- 200 g græskar
- 3 dl Løgismose piskefløde
- 1 bundt timian
- 1 spsk olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 1 stk citron
- Friskhakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen for 190 °C. Klargør rodfrugter og græskar, og skær grøntsagerne i grove stykker. Vend grøntsagerne med olivenolie, salt og peber. Læg Løgismose mini rôtis i et ildfast fad, og placér grøntsagerne rundt om kyllingen. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. til kylling og grøntsager er brunet let af. Tilsæt fløde og steg videre i ca. 15 min., til kyllingen er gennemvarm og grøntsagerne møre. Lad retten hvile i 10 min.
Step 2.
Fjern snoren om mini rôtis og skær kødet i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Anret grøntsagerne i dybe tallerkner med flødesaucen og skiver af mini rôtis ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med friskhakket persille.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...Lammekam
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...