1/2/2022
|
Magasin 1 2022
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Magnus tilfører røgede elementer til de franske bløddyr og spærrer vores sanser glædeligt op!
Ingredienser
- Østers med rygeost og fedtegrever
- 10 stk østers , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 2 spsk Løgismose rygeost
- 2 spsk fedtegrever
- Østers med stenbiderrogn og røget olie
- 10 stk østers
- 1 rosmarinkvist
- 2 spsk smagsneutral olie
- 2 spsk stenbiderrogn , renset og let saltet
- Karse
- Østers med røget hellefisk og purløg
- 10 stk østers
- 1 spsk mild og fyldig olivenolie
- 1 skive koldrøget hellefisk i små tern
- 1 spsk skåret purløg
Sådan gør du
Østers med rygeost og fedtegrever
Step 1. Åbn østersene, og løsn dem fra musklerne. Lad dem blive i skallen.
Step 2. Fordel rygeost på hver østers
Step 3. Fordel fedtegrever ovenpå rygeosten
Step 4. Servér med det samme, så fedtegreverne forbliver sprøde
Østers med stenbiderrogn og røget olie
Step 1: Sæt ild til rosmarinkvisten og kom den i olie, når den ryger rigtig godt. Opbevar i en tætsluttet beholder, til den skal bruges.
Step 2: Åbn østersene, og løsn dem fra musklerne. Lad dem blive i skallen.
Step 3: Dryp 3-4 dråber røget olie i hver østers og anret herefter med rogn og karse ovenpå. Spis med det samme.
Østers med røget hellefisk og purløg
Step 1. Åbn østersene, og løsn dem fra musklerne. Lad dem blive i skallen.
Step 2. Dryp et par dråber olivenolie i hver østers
Step 3. Fordel hellefisken i hver østers efterfulgt af purløg. Spis med det samme.
Tip
Østers kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...