31/3/2022 | Magasin 2 2022
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes med at servere sine østers med de urter, man har ved hånden. Ramsløg – eller blomsterne derfra –, vandkarse, skovsyre, spæde mælkebøtter, rødkløverblomster, sankthansurt, spansk kørvel eller lægekokleare er gode bud på urter, der går godt til østers. Tag for eksempel skovsyren, der på fornem vis kan erstatte citron og vinaigretten eller lægekoklearen, der med sin markante smag af peber og noter af karse giver mineraliteten og fedmen i østersen et raffineret modspil.
Ingredienser
- Østers
- Friske vilde urter
- Olivenolie
- Citron
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers, anret med urter, dryp med olie og citron – og nyd det!
Tip
Køb dine østers hos Løgismose, Nordre Toldbod.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...