31/3/2022 | Magasin 2 2022
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes med at servere sine østers med de urter, man har ved hånden. Ramsløg – eller blomsterne derfra –, vandkarse, skovsyre, spæde mælkebøtter, rødkløverblomster, sankthansurt, spansk kørvel eller lægekokleare er gode bud på urter, der går godt til østers. Tag for eksempel skovsyren, der på fornem vis kan erstatte citron og vinaigretten eller lægekoklearen, der med sin markante smag af peber og noter af karse giver mineraliteten og fedmen i østersen et raffineret modspil.
Ingredienser
- Østers
- Friske vilde urter
- Olivenolie
- Citron
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers, anret med urter, dryp med olie og citron – og nyd det!
Tip
Køb dine østers hos Løgismose, Nordre Toldbod.
Andre forslag
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Bistroklassikeren som næppe behøver den store introduktion. Rørt tatar er en sand fornøjelse at få s...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...