31/3/2023 |
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aperitiffen på terrassen.
Dukkah er en ægyptisk, krydret og ristet krydderiblanding, som tilfører et eksotisk tvist til den helt igennem danske anretning med spæd gnavegrønt.
Ingredienser
- Små gulerødder med top
- Grønne asparges
- Skoleagurker
- Radiser med top
- Andet snack grønt
- 1 bæger Løgismose sødmælksrygeost
- Dukkah
Sådan gør du
Step 1.
Skær grøntsager i størrelse efter ønske.
Step 2.
Top rygeosten med lidt groft salt og gavmildt med Dukkah.
Step 3.
Dyp de sprøde grøntsager i rygeosten og nyd til sommerfrokosten, den lille eftermiddagssult, til aperitiffen eller som en del langbordsmiddagen.
Tip
Løgismose fynsk rygeost er lavet på sødmælk fra fritgående køer og fremstillet på Løgismose Mejeri, hvor friskosten ryges over havrehalm fra Løgismose Gods – resultatet er en mild, dyb og frisk rygeost.
Andre forslag
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...