31/3/2022
|
Magasin 2 2022
Anchoiade
Perfekt servering til alle dine roséstunder
Ingredienser
- Anchoiade
- 1 glas anjosfilet i olie Maruzzella
- 3 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 håndfuld frisk persille
- 2 spsk kapers i olivenolie
- 4 smilende æg
- 2 dl ekstra jomfruolivenolie
- vineddike , efter smag
- Salt og peber
- grøntsager (radiser, bladselleri, broccolini, peberfrugter, radicchio og lign.)
Sådan gør du
Sådan gør du
Hak ansjoser, hvidløg, skalotteløg, kapers og persille fint. Vend det sammen med jomfruolivenolie i en flot skål.
Smag til med vineddike, salt og peber. 3. Servér på et stort fad med spæde grøntsager og smilende æg og dyp så an i den himmelske ansjos-tapenade. God som snack eller som en frisk forret til frokost
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...