Simremad
26 resultater
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet. Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har brug for at...
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enkelt....
Coq au Riesling
Coq au Riesling er ren Løgismose klassik. I 10’erne, før det blev moderne at købe sit måltid på glas...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte tart...
Daube af dådyrkølle
Daube er en klassisk provençalsk ret, hvor kødet, i dette tilfælde dyrekølle fra råvildt, får lov at...
Coq au vin
Simreretter findes i tusindvis og er perfekte som aftensmad når mørket stadig har sit tag i aftentim...
Braiserede oksehaler med bagt mos
Oksehaler emmer af vinter, varme og mørke aftener, og så smager de fantastisk! Vi anbefaler, at du s...
Dhal
Drag med vores kokke til det aromatiske, indiske køkken med den vegetariske klassiker dhal. Dhal'en ...
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende suppe o...
Vildtragout med grov, smørmættet rodfrugtmos
Med rødder i den Italienske region Emilia-Romagna frister ragout, som så mange andre indslag fra de...
Vagtler au vin
Denne opskrift er inspireret af den klassiske coq au vin, men vores kok Thomas bruger den lille smag...
Braiseret kanin
Kanin er ikke altid førstevalget herhjemme, når det kommer til valg af kød, men det er faktisk en sk...
Coq au riesling
Skal Alsace-stemningen for alvor gennemføres er det, i selskab med de charmerende hvide vine, næsten...
Jomfruhummerbisque
Vores kokke har lagt sig i selen og giver hermed deres opskriften på den populære jomfruhummerbisque...
Vildtsauté stroganoff
Når du i køkkenet arbejder med de mere ædle udskæringer fra vildt, som f.eks. mørbrad og filet, er d...
Cassoulet
Der findes et hav af varianter af denne franske klassiker, og fælles for dem alle er, at de er lavet...
Boeuf bourguignon
Tilberedt efter henkogningsmetoden.
Sprængt kalvespidsbryst
Tilberedt efter henkogningsmetoden.
Braiserede svinekæber
Med løg og mos. Før i tiden var vi generelt bedre til at bruge hele dyret, når der blev slagtet. I t...
Oksehaler
Med knuste kartofler. Hvis du kunne tænke dig lidt grøntsager til oksehalerne, er det bedst at tilbe...
Braiseret kalveskank
Med svampe og vinter grønt. Denne ret skal du selvfølgelig ikke starte på, når du kommer hjem efter ...
Coq au vin med grønt
Server med kartoffelmos eller rustikke grøntsager.
Kalveballotine
Med syltede rødløg, glaserede rødbeder og trøffelsauce.