Simremad
30 resultater
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Sommerlig simreret – grydestegt Løgismose kylling i rosé
Flest af os kender til kylling tilberedt i hvidvin. I denne opskrift udskifter vi de hvide ...
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enke...
Coq au Riesling
Coq au Riesling er ren Løgismose klassik. I 10’erne, før det blev moderne at købe sit måltid på g...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Daube af dådyrkølle
Coq au Vin
Simreretter findes i tusindvis og er perfekte som aftensmad når mørket stadig har sit tag i aften...
Braiserede oksehaler med bagt mos
Dhal
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende supp...
Vildtragout med grov, smørmættet rodfrugtmos
Med rødder i den Italienske region Emilia-Romagna frister ragout, som så mange andre indslag fra...