Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 132,-,-
Collection 9 fyldte chokolader
- Spar 20% - Før 132,-,-
105,60
132,-
Spar 26,40
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
En gave der vil blive bemærket! Den kvadratiske gaveæske med det transparante låg giver frit udsyn til indholdet af fyldte chokolader i spændende smagsvarianter.
Gå på opdagelse i smagen af b.la. mint, karamel, marcipan og lakrids pakket ind i Summerbirds forskellige økologiske rå-chokolader.
Gaveæsken indeholder 9 stk. chokolade.
Ingredienser
rørsukker
mandler *
kakaomasse
15 %
kakaosmør
12 %
invertsukkersirup
mælkepulver *
hasselnødder *
glukosesirup
smør *
sukker
vand
appelsinskal
emulgator
(sojalecithin)
vaniljeekstrakt
citronsaft
solbærpuré
lakridspulver
rapsolie
solbærpulver
flormelis
Maldon havsalt
orangeblomstvand
Læsø sydesalt
knuste kakaobønner
pebermynteolie
blodappelsinolie
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.