LØGISMOSE VIN & MAD
Find de nyeste vin -og madartikler fra Klub Løgismose magasinet
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Cabernet Franc
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om Cabernet Franc
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Orangevin
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om orangevin
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Grenache
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Grenache
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Nebbiolo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Nebbiolo
VINVIDEN
Løgismose drueskole: Tempranillo
Læs med, når Sommelier og WSET3 Klara Lyby Lange fortæller om druen Tempranillo
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Cabernet Sauvignon
Læs med, når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg fortæller om Cabernet Sauvignon
VINVIDEN
Hvordan finder de ud af det med medaljerne?
Læs med, når fagekspert Per Bach fortæller om, hvordan der uddeles diplomer og medaljer ved de store internationale vinsmagninger
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Sauvignon Blanc
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Sauvignon Blanc
VINVIDEN
Hvilke rødvine kan nydes afkølet?
Chefsommelier, Thilde Maarbjerg fortæller om, hvilke rødvine som skal nydes afkølet.
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Syrah
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Syrah
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Riesling
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Riesling
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Pinot Noir
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om Pinot Noir
VINVIDEN
Løgismoses drueskole: Chardonnay
Læs med når Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg, fortæller om Chardonnay
VINVIDEN
Franske Pinot Noir & tyske Spätburgunder – er der forskel?
Bliv klogere på tysk Spätburgunder
VINVIDEN
Viden om spiritus
Den enorme verden af spiritus tilbyder alt fra hurtige branderter i teenageårene til store smagsoplevelser for den trænede palette.
VINVIDE
Hvordan produceres boblerne i mousserende vine?
Lynkursus og miniparlør til hvordan vin bliver boblende
VINVIDEN
Hvad betyder det, når man taler om gode og dårlige årgange?
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om årgange på vine
VINVIDEN
Champagnens anatomi
Læs med, når Sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg fortæller om alt fra druesorter til tørhedsgrad i Champagne
VINVIDEN
Fadlagring af vin
Vin kan opbevares i forskellige typer beholdere, og gennem tiden har mange materialer, størrelser og former været afprøvet.
VINVIDEN
Det gode (vin)værtskab
Et par gode råd til at gøre dit værtskab endnu bedre, når det kommer til vinservering.
VINVIDEN
Få det bedste ud af dine vinglas
VINVIDEN
Viden om vinglas
VINVIDEN
Champagnens oprindelse
VINVIDEN
Serveringstemperatur
Den rette serveringstemperatur betyder en hel del for oplevelsen af vinen.
VIN & MAD
På en gastronomisk rejse til Italien
At rejse er at leve. Sådan lyder H.C. Andersens berømte citat. Den gastronomiske drømmedestination hedder Italien.
VIN & MAD
Naturvin og opskrifter
Lad dig inspirere af vores dejlige udvalg af naturvine og opskrifter.
HISTORIEN OM LØGISMOSE
Butikken på Nordre Toldbod
Butikken, som i dag hedder 'Løgismose Vin, Mad og Delikatesser', åbnede i 1982 og dannede rammen om Vinimporten. Læs om hvordan butikken udviklede sig til et foregangssted for convenience.
KLUB LØGISMOSE VIN & MAD
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Som medlem kan du glæde dig til eksklusive medlemsrabatter, masser af gode artikler, opskrifter, tips & tricks fra vores fagfolk samt særtilbud på vin, mad, delikatesser, godt grej samt mange andre lækkerier.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Enkernes Champagne
"Jeg drikker stjerner,” sagde Dom Pérignon, da han smagte Champagne første gang..
VIN & MAD
Hvidvin: find din favorit hvidvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af hvidvine, maden til og bliv klogere på hvidvinens mange facetter
VIN & MAD
Rødvin: find din favorit rødvin
Lad dig inspirere af vores store udvalg af rødvine, maden til og bliv klogere på den populære vin
VIN & MAD
Gode opskrifter til portvin
VIN & MAD
Aperitivo alla bolognese – små retter og vinen til fra Bologna
Tag turen til Emilia Romagna i glasset og på tallerkenen.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Drøm dig med Løgismose til Sydfrankrig
Tag med Signe Wulf til Montpellier og omegn i Sydfrankrig
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Drøm dig med Løgismose til Bordeaux
Smag på Bordeaux med lækre opskrifter og udsøgte vine
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Drøm dig med Løgismose til Bourgogne
Smag på Bourgogne med velsmagende opskrifter og udsøgte vine
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Tag til mægtigt krebsegilde med Signe Wulff
Opskrifter, minder, vinen og snapsen dertil samt meget mere.
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Drøm dig med Løgismose til Italien
Smag på Italien med delikate opskrifter og udsøgte vine
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Grækenland
Drøm dig til blå- og hvidternede duge, klippeskrænter og græske sommerminder med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Italien
En pizza-domstol i Haag? Læs, hvorfor Signe Wulff mener en sådan burde eksistere
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Frankrig
Signe Wulff sætter feriestemningen i fransk gear i sin fortælling om hvorfor Frankrig står hendes hjerte så nært
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Tyskland
Læs Signe Wulffs stemningsfulde ferieminder fra grænselandet
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Danmark
Tag med Signe Wulff og hendes minder på tur til sommerlige Danmark
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Roadtrip til Alsace
12 timer og 33 minutter roadtrip til Alsace med Signe Wulff
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
På trøffeljagt i Danmark
Et møde med den danske trøffeljæger og hans firbenet makker
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Mit elskede Provence
Start din tur til Sydfrankrig her i bladet og drøm dig til lys, skønhed og rosé i rigelige mængder
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
En tur til Piemonte udenfor sæson
og kys vinterens mørke alvorstunge vine farvel
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Er vin en rejse værd?
Besøg vores leverandører rundt omkring i verdens vinområder
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Wachau, Østrig
Emmerich Knoll har begavet os med hvide vine i ren verdensklasse
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Valpolicella, Italien
Vores venner i Valpolicella fortsætter med at imponere
KOKKETIPS
Sådan tilbereder og udskærer du en and
Få Thomas Rodes tips og tricks til den perfekte andesteg
KOKKETIPS
Hvis bearnaisen skiller
Få tips og tricks til, hvordan du redder din bearnaise sauce, hvis den skiller
KOKKETIPS
Thomas Rodes juletips
De allerbedste tips til and, sauce, risalamande og gode julekrydderier.
KOKKETIPS
Sådan renser du svampe
Svampe i køkkenet har altid været forbundet med både myter og forskellige opfattelser