Fakta
- 1 stk. 145,50
Eggs, 9 stk.
- 1 stk. 145,50
194,-
1 stk.
145,50
Spar 48,50
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
9 Eggs fra Summerbird
Varianter:
Blond
Amber Blond-chokolade, mørk chokolade Amazonas 61% og marcipan
Passion
Mørk chokolade Amazonas 61%, passionsfrugt og marcipan
Liquorice
Hvid chokolade, lakridskaramel og marcipan
Pure Amande
Mørk chokolade Amazonas 61% og marcipan
Fleur d’ Orange
Amber Classic-chokolade, nougat, fleur d’orange og marcipan
Valencia
Mørk chokolade Amazonas 61%, grué og marcipan
Praliné
Mælkechokolade, praliné og marcipan
Raspberry
Bordeaux-chokolade, hindbær, karamel og marcipan
Amber
Amber Classic-chokolade, vanilje, karamel og marcipan
Ingredienser
mandler *
sukker
kakaosmør
11 %
kakaomasse
10 %
invertsukkersirup
mælkepulver *
4 %
glukosesirup
hasselnødder *
smør *
rødbedepulver
passionsfrugtsaftkoncentrat
emulgator
(sojalecitin)
vand
citronsaft
vanilje
lakridspulver
hindbærpuré
hindbærpulver
maltodextrin
passionsfrugtpulver
knuste kakaobønner
Maldon havsalt
orangeblomstvand
blodappelsinolie
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.