Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose kyllingen Provence
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose kyllingen Provence er certificeret efter den berømte franske kvalitetsstandard, Label Rouge, der, ligesom Løgismose, især lægger vægt på smagen. Og så er det en kylling, der lever i fuld frihed i de franske skove ved Pyrenæerne, et område med store nåletræsskove, der er ideelle til opdræt af fjerkræ. Og det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Vi kalder det smagen af frihed.
Løgismose kyllingen Provence er opskåret i ’butterfly-stil’, og så har vi marineret den i citron og Provence-urter. Alt, du skal gøre, er at lægge kyllingen i ovnen, eller må vi foreslå grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér med din yndlingstilbehør, eller når sæsonen er til det, med nye kartofler og en grøn, frisk salat.
Ingredienser
kylling
96 % (åbnet i ryggen)
maltodextrin (kartoffel)
salt
sukker
krydderier
(gurkemeje, peber, sød peber, Herbes de Provence krydderi, persille)
tørret rød peberfrugt
hvidvinsekstrakt
ekstrakt af citron, gulerod og timian