Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineLandFransk vinItaliensk vinSpansk vinTysk vinAmerikansk vinØstrigsk vinPortugisisk vinNew Zealandsk vinGræsk vinDansk vinArgentinsk vinChilensk vinOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 35,70
Svinepaté med Piment d'Espelette
- 1 stk. 35,70
42,-
1 stk.
35,70
Spar 6,30
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Klassisk baskisk svinepaté lavet efter egnens traditionsrige forskrifter. Patéen er tilsat Piment d’Espelette-krydderi; det baskiske chilikrydderi, som har sin helt egen krydrede smag – og som matcher den fedmefulde svinepaté ganske fortræffeligt.
Smør den på sprød baguette, i gavmilde mængder!
Ingredienser
svinelever
svinekød
salt
tørret og knust Piment d'Espelette peber
1 %
peber
æggehvide *
hvidløg
Producent
Ved Pyrenæernes fod, i den franske provins Soule i Baskerlandet, har en af vores nyeste medlemmer af delikatesse-familien hjemme, nemlig firmaet Orocbat.
Orocbat har gennem en årrække specialiseret sig i egnstypiske delikatesser og tilbyder blandt andet en perlerække af baskiske patéer, hvor fællesnævneren er lokale ingredienser, respekt for regionens stolte gastronomiske traditioner og garanti for den gode, omfavnende smag, som er svær ikke at holde af.
Vi kan nu byde velkommen til et udvalg af kødfulde patéer og rilletter fra Orocbat, hvor gode lokale råvarer, nænsomme tilberednings - metoder og fransk gastronomisk ekspertise forenes i hvert et glas. De forskellige patéer er perfekte til frokosten, der skal kæles lidt ekstra for, til et godt glas vin når arbejdsdagen går på hæld eller til det uformelle middags - bord, hvor paté-glassene først forlader bordet sent på aftenen, når selv den mest standhaftige har taget 2., 3. og 4. gang.