Vinmagikeren fra Ribera del Duero
Det begyndte som et eventyr: En dansk vinmager i Spanien. Men i dag er Peter Sisseck ikke bare en kuriositet – han er et ikon. Skaberen af den legendariske Pingus og manden bag nogle af Spaniens mest eftertragtede vine. Nu har du en enestående mulighed for at smage magien – og gøre det med stil. Vi fejrer Sissecks vinmagi med 25% rabat – allerede fra én flaske – på hele hans fantastiske portefølje: PSI, Flor de Pingus, Pingus og hans unikke Bordeaux-projekt Rocheyron. Find også 6 flasker Rocheyron 2017-2022 til 4.999,-. Tilbuddet gælder til og med 22. september eller så længe lager haves.
6 ÅRGANGE ROCHEYRON
I denne smagekasse med 6 på stribe får du de 6 senest frigivne årgange fra Peter Sissecks hånd, så du kan opleve mesterens arbejde de sidste år under og de første år efter konverteringen til økologi og biodynamik.
SPAR 25% PR. FLASKE
0 resultater
VINMAGIKEREN PETER SISSECK
Der er sikkert ikke mange, som for 30 år siden ville have oddset på, at Danmark skulle få en vinmager, som fremstillede fremragende vine i Spanien. Men sådan blev det.
Funderet på en blanding af flid, en veludviklet evne til at møde de rette indflydelsesrige mennesker og ikke mindst et nysgerrigt og reflekterende talent, har Peter Sisseck positioneret sig, som en vinmager de fleste beundrer. Nogen kalder ham ligefrem for vinmagikeren!
Og når man sidder med hans 24. take på kultvinen Pingus og hans 2 andre vine, er det umuligt ikke at blive begejstret. I den gavmilde, næsten perfekte 2018-årgang, hvor Peter Sisseck kunne høste og vinificere frugten fra de mange parceller uden stress, står trioen stærkere end nogensinde.
PSI fremstår jovial og elskelig og rykker tættere på Flor, angiveligt fordi den nyder godt af, at produktionen nu er flyttet hjem på gården. Flor, som for første gang har fået et lille skud Grenache, har alligevel et lille gear mere, og så er der Pingus. Selvom den ikke længere leverer et power attack, befinder den sig i sin egen liga. Peter Sisseck formulerer det selv således:
Year after year, when we do our annual tasting, Pingus stands out as would be expected. But in the last couple of years much more than ever. I really have no explanation. Is it the Biodynamics? The vineyard management in general, the age of the vines, the vinification. I cannot mention a single factor. I guess the answer is in the combination of all. Maybe it is just because we have also matured as “wine” growers.
Se andre aktuelle kampagner
KAMPAGNETILBUD
Vinmagikeren Peter Sisseck
KAMPAGNETILBUD
Tag med til vilde hvidvinsdage
KAMPAGNETILBUD
DAGENS FØDSELSDAGSVIN
60 ÅRS FØDSELSDAG
Løgismose fylder 60 år!
Klub Løgismose Vin & Mad
VI FEJRER FØDSELSDAG
Gå på opdagelse i ... • Højdepunkter fra seks årtier • Evige vinklassikere • Fødselsdagsfest • 60 vine med op til 60% • Løgismose kokkearv • Fynsk håndværk og mejeritradition • Events ... og meget andet