Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksMortensaftenJul med LøgismoseJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Bearnaisesauce
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Klassisk bearnaisesauce på 12% smør, æggeblommer fra fritgående høns, fransk estragon og skalotteløg.
Løgismose bearnaisesauce er resultatet af flere års intenst udviklingsarbejde mellem vores kokke. Målet har været at skabe smagen og oplevelsen af en hjemmerørt bearnaise med rigelige mængder smør, og den helt rigtige smagsbalance mellem fedme, syre og den aromatiske estragon. Løgismose Bearnaise er kulminationen på dette arbejde og røres fra bunden i Løgismose-køkkenet på Fyn.
Nyd saucen til en god bøf og sprøde pommes frites, stegt kylling, biksemad eller hvid fisk.
Kokketip: Skille saucen, kan den samles ved at tilsætte 1 spsk koldt vand under omrøring.
Ingredienser
Vand
SMØR (DK)
12 %
rapsolie
pasteuriserede ÆGGEBLOMMER
9.4 % (ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel: mælkesyre)
modificeret majsstivelse
æblecidereddike
(æblecidereddike, vand)
skalotteløg
2.8 %
citronsaft
salt
franske estragon
1.4 %
fortykningsmiddel: xanthangummi *
chili