TEMA
DÆK MORGENBORDET
Morgenstund har guld i mund - om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden med Løgismose.
KOLDHÆVET SURDEJSBRØD
Dansk brødhåndværk i sin fineste form. Brødene koldhæves i minimum 24 timer og bages med surdej for en saftig og luftig krumme, sprød skorpe og let syrlig smag. Grahamsmel, korn og kerner giver bid og en nøddeagtig smag. Nyd brødet lunet på morgenbordet, i madpakken, til tapas eller som tilbehør til aftensmaden.
EN MARMELADEMAD
Sødmefulde marmelader må siges at bringe minder om dansk sommer og Løgismose marmelader er ingen undtagelse. Propfyldt med friske og let syrlige frugter og bær – fra jordbær, hindbær og solbær til appelsin og rabarber er det smagen af forår og sommer. Nyd marmeladerne med din yndlingsost. Eller som en sød kompot på skyr med sprød granola.
BAG MED LØGISMOSE
I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.
Det er tid til at åbne hjemmebageriet og lade duften af kage og kaffe sprede sig som et varmt kram
PÅLÆGSCHOKOLADE
Findes der noget bedre end nybagt brød med smør? Så skulle det da lige være nybagt brød med pålægschokolade – særligt når chokoladen kommer i ekstra tykke skiver og er lavet på de fineste økologiske kakaobønner. Det er en chokolade med afbalanceret knæk og fylde, om end du foretrækker lys eller mørk chokolade.
Ekstra tykke skiver på base af de fineste økologiske kakaobønner
EN FRISK START PÅ DAGEN
Er spisekammeret spækket med skyr? Hvis ikke så er det blot om at fatte indkøbsnettet. For på hylden i Netto finder du økologisk skyr med smag af al fra citron, vanilje og neutral, samt i diverse størrelser. Skyr er meget lig den danske kvark, forskellen skal findes i den specielle mælkesyrekultur. Et surmælksprodukt med en lang og traditionsskabende historie på Island og udtales således (sgir'). Denne skyr er dog af dansk økologisk mælk produceret i Løgismose mejeriet på Fyn. Grundet sit høje indhold af protein, er skyr mættende. Med lidt sprød granola og kompot af sæsonens bær får du da en fortrinlig start på dagen.
BAG MED BRØDBLANDINGER
Glem alt om at passe surdej, slæbe flere typer mel hjem, veje af og have mel i hele køkkenet. Løgismose økologiske brødblandinger er lavet på bornholmsk mel og sammensat af forskellige melsorter samt surdej og salt. Genvejen til nybagte boller og brød – også på travle dage.
Lad duften af bagværk sprede sig – på denne nemme måde.
LØGISMOSE, NORDRE TOLDBOD
"Æg"te kærlighed – Label Rouge-æg
Nyd veltilberedte æg, hvis gule blomme vækker stille smil – morgenmadslykke i al sin enkelhed. Label Rouge-æggene er lagt af fritgående høns, og det er noget, der i den grad kan smages! Hos Løgismose, Nordre Toldbod kan du finde både andeæg og vagtelæg, som hver især byder på særlige egenskaber.
KAFFE TIL LANGSOMME MORGENER
Vores serie af premium kaffevarianter er høj-kvalitets kaffebønner, høstet på nøje udvalgte plantager. Kaffebønnerne slowroastes i Danmark, og risteprofilerne er udviklet, så kaffen kan drikkes både med og uden mælk.
OST PÅ MORGENBORDET
Løgismose oste er udviklet i tæt samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk. På hylden i Netto finder du danske håndværksoste, alt fra økologisk Danbo til rygeost fremstillet på Løgismose Mejeri og Blå ost fra Bornholm.
TID TIL TE
Aromatisk og dampende varm – sådan kan vi lide vores te. Og gerne med en sprød cookie, kage eller pålægschokolademad til. I tedåserne gemmer sig tre forskellige varianter; grøn te med kvæde og æble, hvid te med grapefrugt og ingefær, samt sort te med citronskal og citrongræs. Mens du også finder smag af appelsin og pebermynte blandt tebrevene.
It's tea o'clock