Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksMortensaftenJul med LøgismoseJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Brun sovs
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Klassisk brun sovs lavet på kalvefond, rødvin go fløde og tilsmagt med ribsgelé.
Løgismose brun sovs er tilberedt fra bunde i Løgismose-køkkenet på Fyn. Nyd saucen til klassiske danske retter som frikadeller, hakkebøf, flæskesteg, mormorkylling eller prøv den ovenpå en klassisk bøfsandwich.
Kokketip: Har du en rest stegesky fra stegen eller bøffen, så rør den i saucen under opvarmning for ekstra smag.
Ingredienser
vand
rødvin
16 % ((indeholder sulfitter))
FLØDE *
11 %
HVEDEMEL
SMØR *
sukker
ribsgelé
2.4 % (sukker, ribssaft fra koncentrat, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: pektin, konserveringsmiddel: kaliumsorbat)
bouillon kalvefond
2.2 % (gærekstrakt, salt, krydderier, urter)
salt
kulør
(farvestof: ammonieret karamel, vand, salt)
peber