Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksMortensaftenJul med LøgismoseJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 560,-
Klassisk nytår vinmenu til 4 retter
- 1 stk. 560,-
808,-
1 stk.
560,-
Spar 248,-
Beskrivelse
En vinmenu, der sikrer dig popularitet. Start med en flaske Spumante til velkomst. Server en Bourgogne
Chardonnay til den cremede suppe, efterfulgt af en elegant Spätburgunder, der er perfekt til både
pocheret torsk og saltbagt selleri. Den intense, rubinrøde Toscana Rosso Il Nero di Casanova fra La
Spinetta passer til både oksemørbrad og svampfyldt pithivier. Afrund middagen med manér med en
Brachetto til chokoladedesserten.
Her får du:
- 1 flaske Spumante Brut Ottantacinque
- 1 flaske Bourgogne Chardonnay Les Chapitres
- 1 flaske Spätburgunder
- 1 flaske Toscana Rosso Il Nero di Casanova
- 1 flaske Brachetto Birbet