Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- Spar 20% - Før 75,-,-
Lakridskonfekt, Løgismoses favoritter
- Spar 20% - Før 75,-,-
60,-
75,-
Spar 15,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Blandet æske med Løgismoses helt egne favoritter: ingefær, citron, appelsin, lakrids, chokolade og jordbær. Som de første på markedet, har Løgismose fået lov til at præsentere nyheden, det fabelagtige stykke med smag af ingefær, og som de eneste på markedet, har Løgismose fået lov at blande en æske med Hattesens udvalgte lakridskonfektstykker, og vi har tilmed overtalt Claus Hattesen til at lægge et ekstra stykke i æsken! Giv den nostalgiske æske bort som værtindegave, sæt den på bordet efter en god middag, spis den i biografen eller lad den indgå som en del af julens overdådige konfektbord.
Ingredienser
glukose
flormelis
invertsukker
rismel
sukker
lakridspulver
frysetørret pulver af ingefær og jordbær
chokolade
kakao
kokosfedt
rapsolie
honning
salt
fortykningsmiddel
(carrageenan)
anisolie
surhedsregulerende middel
(citronsyre)
citronolie
appelsinolie
farve
(beta-caroten)
Producent
Vi stødte på Hattesens Konfektfabrik for første gang på messen Formland i august måned 2016. Og Claus Hattesens lakridskonfekt fik os med det samme til at stoppe op; her var et helt unikt produkt som uden tvivl hævede sig over de øvrige produkter i samme kategori på markedet. Sjældent har vi været så ubetinget begejstrede for et produkt, som i den grad har genopfundet sin kategori og nyfortolket lakridskonfekten.
Uimodståeligt indbydende, håndlavede, firkantede lakridskonfektstykker som i den grad udstråler den ”hjemmelavethed”, som vi alle higer efter i disse år og som uundgåeligt sender os på nostalgitrip. Ni forskellige varianter, den ene mere velsmagende end den anden! I smukke nostalgiske æsker.
Nede på Ærø har Claus Hattesen gennem mange år været i gang med at udvikle sin lakridskonfekt, men først i juni 2016 slog han dørene op til Hattesens Konfektfabrik. ”Mindre sukker mere smag” er kongstanken bag hans lakridskonfekt, som kun indeholder de bedste råvarer: pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen er naturligvis fra Ærø. Modsat flere af markedets standardprodukter er der således hverken palmeolie eller døde grise her, og lakridsen er selvfølgelig hjemmelavet på fabrikken. Resultatet er en lakridskonfekt i balance og med smag af frugt fremfor ekstrem sødme og kokos som kendetegner mange andre produkter i samme kategori.