Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose Sommer, opskrifter
99,-
Beskrivelse
Opskrifter fra vores eget univers!
Det er Anders Vald, der dels har samlet og bearbejdet opskrifterne på de mange retter der gennem årene er blevet en del af fundamentet for Løgismose, sådan som det er kommet til udtryk på Falsled Kro, i Kong Hans Kælder og i køkkenet på Toldboden, dels har forfattet en række nye opskrifter - naturligvis også med velsmagen i højsædet.
Anders har haft sin gang i alle køkkenerne og har kunnet suge inspiration fra Thomas Rode Andersen, Per Hallundbæk og alle de andre store kokkepersonligheder, som Løgismose gennem årene har været så heldige at samarbejde med. Det har sat Anders i stand til koge, stege og bage sig helt ind i sjælen af al den velsmag, som Løgismose gerne vil forbindes med. Læg dertil, at Anders har taget opskrifterne ud af de fine restaurationskøkkener og givet dem en kærlig overhaling i Løgismoses udviklingskøkken i Kødbyen med det resultat, at de fleste retter kan tilberedes derhjemme, uden at amatørkokken får sved på panden.
De ca. 80 opskrifters fokus er selvfølgelig de mange skønne råvarer som er tilgængelige i sommermånederne. Indledningerne til kapitlerne er inspirerende og livsbekræftende læsning. Ligeså er kommentarerne til de enkelte retter, og så skader det jo heller ikke, at Anders Schønnemann har fotograferet med så stor appetit på livet, at det også helt i tidens ånd er blevet en billedbog.