Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserAlle vineDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksJul med LøgismoseDen søde juletidJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- ButikkerButikken på Nordre ToldbodLige nu i butikkenÅbningstiderEvents på Nordre ToldbodJul på Nordre ToldbodNytår på Nordre ToldbodBestil mad fra Nordre ToldbodBestil nytårsmenuBestil julemiddagenProducenter i butikken
Økologisk koldhævede surdejsboller
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Bag koldhævede surdejsboller og -brød med Løgismose økologiske brødblanding, sammensat af melsorterne manitoba- og ølandshvedemel samt surdej og salt. Intet andet.
Ølandsmelet giver velsmagende boller og brød med en rund smag, og hvor surdejen bidrager med en let syrlighed. I kombination med surdejen giver manitobamelet, med sit høje indhold af gluten og protein, bagværket en luftig struktur og god krumme.
Alt du skal gøre er at tilsætte gær og vand, ælte og lade dejen koldhæve i 12-36 timer. Således har du snildt bagerværk bagt på bornholmske, økologiske råvarer derhjemme.
Læs opskriften på vores økologiske koldhævede surdejsboller her.
Ingredienser
MANITOBAMEL *
78 %
ØLANDSHVEDEMEL *
15 %
tørret surdej
5 % (rugmel*, surdejskultur)
salt tilsat jod
2 %