Fakta
Løgismose
Økologiske koldhævede kerneboller
Beskrivelse
Økologisk kernebolle med frø og kerner, der giver en rig smag og saftig krumme. Skorpen er sprød med et godt bid. Kernebollerne er æltet på base af hvedesurdej og koldhævet i 24 timer
Bag de frosne boller i ovnen ved 190 °C (varmluft) eller 200 °C (alm. ovn) i 7-11 min. Nyd dem lune på morgenbordet, i madpakken eller som sandwich med dit yndlingspålæg.
Ingredienser
HVEDEMEL
vand
GRAHAMSMEL *
surdej
(vand, salt, surdejskultur, HVEDEMEL, GRAHAMSMEL, FULDKORNSRUGMEL, HAVREFLAGER)
HAVREFLAGER *
salt
bagehjælpemiddel
(HVEDEMEL, vegetabilske emulgatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzymer (hvede))
gær