Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 3 stk. 90,-
- 1 stk. 34,-
Rosa tunfilet i vand 130g
- 3 stk. 90,-
- 1 stk. 34,-
40,-
3 stk.
90,-
30,- pr stk.
Spar 30,-
1 stk.
34,-
Spar 6,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.
Filetti di tonno rosa al naturale eller på dansk Rosa tun fillet i vand. Fremstillet af friskfanget tun der bages straks efter landingen og derpå filleteres, forsigtigt pakkes i glas og overhældes med en mild saltlage i henhold til de kvalitetsstandarder, som Igino Mazzola funderer sin virksomhed på.
Sallage er den bedste måde hvorpå man kan bevare den autentiske smag og dermed få den bedste fornemmelse af tunens kvalitet. Det perfekte udgangspunkt for masser af retter med konserveret tun!
Ingredienser
tunfisk *
vand
salt
Producent
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.