Fakta
Cascina San Giovanni
Tapenade og dip af soltørrede tomater
55,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Denne tomatpasta af soltørrede tomater med krydderier er beregnet til den klassiske, lækre og sunde italienske snack Crostini, som er små stykker hårdt ristet brød. Tomatpastaen smøres på i et tyndt lag, men den kan også anvendes i hovedretter som fyld i kød, som tilbehør til hovedretter, røres i pasta eller som krydderi i dressinger, saucer eller kartoffelsalat.
Ingredienser
tomat
35 %
soltørret tomat
25 %
olivenolie
sukker
salt
hvidløg
urter
rød chili
Producent
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.