BAGNING
Dyk ned i vores bageunivers – bliv klogere på vores økologiske meltyper, hvordan de fremstilles og find masser af tips og tricks samt opskrifter på kager og bagværk.
LØGISMOSE ØKOLOGISK MEL
I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie.
Efter høst males og pakkes melet på Bornholm.
De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.
Om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine sanser med duften af hjemmebag
BAG MED BRØDBLANDINGER
Glem alt om at passe surdej, slæbe flere typer mel hjem, veje af og have mel i hele køkkenet. Løgismose økologiske brødblandinger er lavet på bornholmsk mel og sammensat af forskellige melsorter samt surdej og salt. Alt, du skal tilsætte, er vand og lidt gær. Genvejen til nybagte boller og brød – også på travle dage!
KOKKETIP: ET SKVÆT ØL I BRØDET
Tilføj dybde og en mild sødme til brødet - erstat en del af væsken med øl. Øl tilfører smag fra byg og malt, mens gæren giver en lettere og luftigere tekstur. Ja faktisk, giver øl en sprødere skorpe og en indbydende duft.
GENVEJEN TIL ØKOLOGISK BAGVÆRK
Løgismose økologiske serie af koldhævede surdejsboller og -baguette på frost er rørt på økologisk hvedesurdej, mel, korn og kerner og er koldhævet i min. 24 timer. Metoden giver brød med saftig og luftig krumme, sprød skorpe og en let syrlig smag, mens grahamsmel, korn og kerner giver brødene bid og en nøddeagtig smag. Så behøver du ikke stå i kø hos bageren tidligt søndag morgen, men kan vække familien med duften af (næsten) hjemmebag.
Lad duften af bagværk sprede sig – på denne nemme måde.
TEMA
HVAD BEGÆRER DIT MORGENMADS HJERTE?
Morgenstund har guld i mund – om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden.
Det er tid til at åbne hjemmebageriet og lade duften af kage og kaffe sprede sig som et varmt kram