5/10/2022
|
Løgismose i Netto
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. Denne ret laver han til familien minimum én gang om ugen. Grøntsager og marinade varierer efter smag og sæson, men fremgangsmåden og kyllingen er altid den samme.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 bæger Løgismose pesto rosso eller pesto arancione
- 1 bundt urter (f.eks. timian, rosmarin, persille)
- Løgismose olivenolie
- 1 kg blandet grønt efter sæson (her kartofler, løg, peberfrugt, hvidløg)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Fjern snoren, der binder kyllingen op, og fyld kyllingen med krydderurter. Montér snoren igen, og smør kyllingen ind i pesto.
Step 3.
Skær grønt i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie over dem, og krydr med salt og peber.
Step 4.
Steg kyllingen på en rist med grøntsagerne under ved 200 ° i ca. 1 time.
Step 5.
Lad kyllingen trække minimum 20 min. inden den parteres.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...