Fakta
Boller i karry
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose boller i karry er tilberedt fra bunden i Løgismose køkkenet på Fyn og er vores velsmagende genvej til den familievenlige klassiker. Karrysaucen er mild og smagt til med æble og afrundet med fløde, imens kyllingekødbollerne er rørt på fritgående kylling – vi kalder det Smagen af frihed.
Varm retten og nyd med ris. Du kan eventuelt toppe med frisk æble, ristede kokosflager, mangochutney eller peanuts. I alle tilfælde kan du uden de helt store køkkenkrumspring servere et måltid, der både mætter, og som med garanti vil glæde alle om middagsbordet.
Ingredienser
karrysauce
71 % (vand, MÆLK)
æbler
10 % (æbler, surhedsregulerende midler: citronsyre, ascorbinsyre, salt)
FLØDE *
8 %
løg
7 %
HVEDEMEL
SMØR *
karry madras
2 % (krydderier, kikærter, salt, SENNEP)
mangochutney
(sukker, mango, eddike, salt, krydderier)
hønsebouillon
(salt, citronsaft, hvidløg, SELLERI)
kyllingekødboller
29 % (52% kylling, 18 % kyllingeskind, 7% løg, squash, (courgette), kartoffelflager, salt, hvidløg, chili, timian, muskatnød, HVEDEMEL, ÆG, MÆLK)