Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 6 stk. 759,90
- 12 stk. 1.341,-
Copenhagen Sparkling Tea Lyserød - Alkoholfri - ØKO
- 6 stk. 759,90
- 12 stk. 1.341,-
149,-
198,67 pr. l.
6 stk.
759,90
126,65 pr stk.
Spar 134,10
12 stk.
1.341,-
111,75 pr stk.
Spar 447,-
Beskrivelse
Kocembas forskellige nummererede Sparkling havde efterhånden fået mange venner, og derfor var det ærgerligt, da vores tidlige kollega Jacob Kocemba angiveligt efter uro på de indre linjer meddelte, at han måtte trække sig fra det projekt, der bar hans eget navn.
Heldigvis har han fundet sig nogle nye legekammerater og gennem Copenhagen Sparkling Tea Company har han nu fået et smukt comeback og løfter sin leg med de stolte 1000-årige te-traditioner til nye højder. En leg som allerede har givet genlyd ude i verden. Således findes Copenhagen Sparkling Tea nu i 12 forskellige lande heriblandt barer og restauranter i Lithuania og Hong Kong.
Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. I det seneste skud på stammen Copenhagen Sparkling Lyserød Tea er der imidlertid ingen alkohol på spil. I stedet tilsættes teen økologisk druemost, lidt friskpresset citronsaft, samt en mindre mængde sukker inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.
Lyserød kommer med sine bare 15g. restsukker som den hidtil tørreste Tea fra Copenhagen Sparkling. Den er funderet på eksklusiv hvide Silver Needle te og 2 forskellige Oolong teer i spidsen som i følge Jacob Kocemba leverer kompleksitet og dybde og dertil kommer diskrete noter af frugt fra Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Lyserød glider let hen over tungen og giver en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med den italienske Prosecco i Extra Dry versionerne.
Kocembas mål har været at skabe det bedste og mest mad egnede mousserende produkt i verden uden alkohol. Vi anbefaler den gerne lette retter fra det salte køkken. Prøv den for eksempel at tage den med til krebsegilde eller server den til en gang grillede jomfruhummer fra Læsø. Naturligvis også et hit når velkomsten gerne må være uden alkohol, men smag den og bedøm selv!
Ingredienser: Vand, Øko grønne te (øko 23% Oolong), øko urte te (øko 22%Hibiscus), øko hvide te (øko 16% Silver Needle)og øko sorte teblade, øko druesaft, øko citronsaft, øko naturlige aromaer, CO2 og Sulfitter.
Næringindhold pr. 100 ml.: energi 32, 5KJ/8Kcal, fedt 0g, kulhydrat 2g, heraf sukkerarter2g, protein 0g, salt 0g.
Producent
Copenhagen Sparkling Tea Company er Jacob Kocemba ’s 2. forsøg på at stille sig op på skuldrene af de stolte 1000-årige te-traditioner og trække nydelsen af den ikoniske drik i en ny og spændende og retning.
Jacob Kocemba gik allerede i 2011 ned i sin kælder for at udvikle nye metoder til at trække smagene ud af teen ved forskellige temperaturer, og den første Sparkling Tea blev serveret på den københavnske Michelin-restaurant Nimb-Hermann hvor Jacob arbejde som restaurantchef. Den blev vel modtaget og i de efterfølgende år udviklede Jacob 6 forskellige mousserende teer, som blev til gennem en sirlig og meget hemmelig forædlingsproces på en næsten lige så hemmelig virksomhed i Sønderjylland.
Desværre løb det lille iværksætteri ind i problemer og Jacob måtte trække sig fra det projekt, der bar hans eget navn. Heldigvis blev Jacob gennem fælles venner introduceret for Bo Sten Hansen i forsommeren 2016, og da Bo blev fascineret af Jacobs kærlighed til den ikoniske drik fandt de hurtigt ud af, at de kunne blive et stærkt makkerpar med de samme værdier i livet, og med nogle vidt forskellige, komplementære kompetencer, der måske kunne få deres drømme til at gå i opfyldelse.
Jacob er vokset ind i restaurationsbranchen og har flere Michelin restauranter og et nært forhold til Løgismose Meyer på CV’et. Bo har arbejdet som konsulent og direktør i og for nogle af landets største virksomheder. Efter et halvt år var de klar med en forretningsplan, som helt enkelt gik ud op at skabe en virksomhed, der kunne skænke ny nordisk innovation og gamle asiatiske te traditioner fra smukke Champagne flasker. De sagde begge deres gode job op og gik i gang med at løfte Copenhagen Sparkling Tea Company ud i verden.
I dag er de lidt mere end godt på vej. Produktionen er flyttet til hovedstaden. De har sat et lille hold som er blevet introduceret for den hemmelig forædlingsproces og efter varianter med 5% alkohol som blev navngivet efter den farve, man kunne forvente, fulgte varianter med 0% alkohol som nu følger samme enkle navngivningsfilosofi, når rød blivere til lyserød og grøn til lysegrøn.
Copenhagen Sparkling Tea kan nydes på en række fremtrædende restauranter ligesom de i sortiment i en række førende delikatesse butikker herunder Løgismose som har fulgt med i Jacob Kocemba projekt(er) siden den spæde start. Du finder det aktuelle udvalg her.
Næringsdeklaration
32,5 kJ / 8 kcal
Indeholder sulfitter