Fakta
- 1 stk. 44,20
Pasta penne med semolina-mel
- 1 stk. 44,20
52,-
1 stk.
44,20
Spar 7,80
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Hos Cascina San Giovanni, som har hjemme i den gastronomiske perle Piemonte, har vi fundet det bedste tørre pasta vi har kunne opstøve. Pasta er nemlig ikke bare pasta; der er verdener til forskel og de bedste varianter, som laves med gode råvarer og efter traditionelle håndværksmetoder, kan løfte spise-oplevelsen betragteligt.
Cascina San Giovannis pasta penne laves med den italienske semolina-mel, som er en durummel, der bidrager med smag og en smule porøsitet til den italienske pasta. Hos Cascina San Giovanni formes de enkelte pasta-penne med en pastamaskine i kobber, som efterlader en pasta med en smule ru overflade, der sørger for at din foretrukne sauce bedre binder til pastaen. Derudover byder denne pasta på et behageligt bid, og en rund smag fra durum.
En pastaklassiker lavet udelukkende på ordentlige råvarer, som vil tage hverdags-spisen (som pasta penne har ry for at være) til ganske nye højder. Kog pastaen al dente og servér med en langtidssimret ragout a la bolognese, prøv den i en klassisk carbonara eller servér den med en stor klat smør, let smørristede salvieblade og læssevis af friskrevet Parmigiano Reggiano.
Kogetid: 12 minutter.
Ingredienser
durumhvedemel
vand
Producent
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.