Clos du Clocher
1 resultater
Type
Land
Region
Distrikt
Drue
Årgang
Pris
Anmeldelser
Produktionsmetode
Passer godt til
Forhandler
Clos du Clocher
Clos du Clocher består af to parceller der ligger 150 meter fra hinanden syd for kirken på det centrale Pomerol plateau. Markerne blev I sin til købt af grossisten Jean-Baptiste Audy, og ansvaret for produktionen er siden gået i arv først til sønnen Jean Audy og senere barnebarnet Pierre Bourotte, som har siddet for bordenden på det lille slot siden 1997.
Pierre Bourotte og hans søn, Jean-Baptiste (opkaldt efter oldefaderen) ejer også Castel Bonalgue (Pomerol), Chateau la Croix Monregard (Pomerol), Chateau Les Hauts-Conseillants (Lalande de Pomerol) og Chateau Courlat (Lussac Saint-Emilion).
En meget stærk hånd, som år efter år leverer vine, der er fortræffelige ikke alt for kostbare ambassadører for deres respektive distrikter.
Clos du Clocher er på 4,5 ha. og produktionen overstiger aldrig 20.000 flasker. Parcellerne er beplantet med Merlot og Cabernet Franc og vinstokkene er i gennemsnit 25 år gamle. Drueblandingen er altid i nærheden af 80/20 naturligvis i Merlots favør, og vinen modner 16-18 måneder på nye, et og to år gamle fade inden aftapningen på flaske.