30/6/2021
Anne-Grethes hindbær-snaps
Vores kok Magnus sender med opskriften her kærlige tanker til sin sylte-veninde Anne Grethe fra Bornholm. Anne Grethe sankede længe før det blev hipt og har hvert år stået for højde - punktet til den årlige bornholmske julefrokost 2. juledag – hindbærsnapsen lavet på vilde bornholmske hindbær.
Ingredienser
- Hindbær snaps
- 1 flaske klar snaps
- 250 g friske hindbær
Sådan gør du
Sådan gør du
Skyl hindbærrene og kom dem i en karaffel.
Overhæld med klar snaps og lad karaflen stå 4-5 dage i en solbeskinnet vindueskarm.
Stil karaflen i et mørkt, køligt rum og lad den trække i 2-3 måneder eller længere tid.
Servér som en oplagt avec til julefrokosten.
Andre forslag
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Iskaffe deluxe
Køl af på de varme dage med denne læskende iskaffe.
Iskaffe kan laves i et utal af variant...
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Sommerlig gindrink med hyldeblomst & æblemost
Aperitivo kommer af det latin...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...