31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Frølår med friteret persille og citron
Ingredienser
- Frølår med friteret persille og citron
- 1 kg franske frølår
- 100 g hvedemel
- 100 g smør
- ½ l smagsneutral olie
- 1 bakke kruspersille
- 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland hvedemel med salt og peber. Vend frølårene heri.
Steg frølårene på en pande med smør ca. 2-3 min på hver side ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Varm neutral olie op til 170 °C i en høj gryde, og fritér persillen, til den er sprød.
Anret frølårene på et fad med friteret persille og citronbåde.
Andre forslag
Bocuse d'Or kokkens nytårsøsters
“Når du vælger østers, er det vigtigste, at de er f...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...