Pitabrød med falafel og Haydari
Pitabrød stammer oprindeligt fra Mellemøsten, hvor man kalder det khubz. I dag versioner fyldet afhængig af smagspræference, men i denne opskrift har vores kok valgt at holde fast i det Mellemøstlige, og serverer det med falafel og Haydari.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose Haydari
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- squash
- rødløg
- ½ kål
- 1 bdt mynte
- 1 bdt persille
- rød chili efter smag
- 2 spsk Løgismose olivenolie
- 1 bøtte salattern
Sådan gør du
Step 1
Skær kål i tynde strimler.
Step 2
Hak mynte og persille.
Step 3
Skær rødløg i både, og skær squash i stykker.
Step 4
Knus salattern.
Step 5
Forvarm ovn til 180 grader.
Step 6
Varm olie på panden ved mellemhøj varme. tiljøj squash og rødløg. Rist til de tager god farve, sluk varmen og vend med en god del af mynten og persillen.
Step 7
Form falafelfarsen med en ske, og steg falaflerne på panden eller i friture i 5-10 minutter.
Step 8
Opvarm pitabrødene i ovn et par minutter.
Step 9
Skær dem op, og smør med Haydari, og fyld på skift kål, stegt grønt og falafel i.
Step 10
Servér lune med chili a parte.
Andre forslag
Grillspyd med kødboller og couscoussalat
Grillede kyllingekødboller på spyd og en klassisk couscoussalat er en skøn og nem aftensmad, når ...