5/10/2022
|
Løgismose i Netto
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. Denne ret laver han til familien minimum én gang om ugen. Grøntsager og marinade varierer efter smag og sæson, men fremgangsmåden og kyllingen er altid den samme.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 bæger Løgismose pesto rosso eller pesto arancione
- 1 bundt urter (f.eks. timian, rosmarin, persille)
- Løgismose olivenolie
- 1 kg blandet grønt efter sæson (her kartofler, løg, peberfrugt, hvidløg)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Fjern snoren, der binder kyllingen op, og fyld kyllingen med krydderurter. Montér snoren igen, og smør kyllingen ind i pesto.
Step 3.
Skær grønt i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie over dem, og krydr med salt og peber.
Step 4.
Steg kyllingen på en rist med grøntsagerne under ved 200 ° i ca. 1 time.
Step 5.
Lad kyllingen trække minimum 20 min. inden den parteres.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...