1/10/2021
|
Magasin 8 2021
Løgismose lørdagskylling
Lørdagskyllingen hittede i den grad i 80’erne. I dag har den stort set taget hele ugen med storm. Det giver mening – især, når grundmaterialet er vores franske, fritlevende kylling.
Ingredienser
- Løgismose lørdagskylling
- 1 hel Løgismose kylling , delt i 8 stykker (kan købes på Føtex.dk eller i alle Netto-butikker)
- 100 g Salsa macha
- 1200 g blandede grøntsager , f.eks. kartofler, peberfrugt, løg, jordskokker m.fl.
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Del kyllingen i 8 stykker og smør den ind i Salsa macha.
Bag den i et ildfastfad i varmluftsovn ved 200 °C i ca. 35 minutter.
Bag grøntsager vendt med olivenolie, salt og peber i ca. 45 minutter i et andet ildfast.
Servér det hele med groft brød og en grøn salat vendt med klassisk vinaigrette.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...