- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
RÅVAREFOKUS
KÅL
Kål er både sundt og velsmagende. Alle kåltyperne er fiberrige og dermed gode for fordøjelsen. Desuden indeholder kål en række vitaminer og mineraler og har et højt indhold af antioxidanter.
Tidligere Gastronomisk Udviklingschef, David Johansen
1. februar 2020
Magasin nr. 1 2018
TRE TIPS TIL MAD MED KÅL
1. Tilbered kun kålen let – eller slet ikke. Det giver en meget bedre smagsoplevelse.
2. Vær ikke bange for at tilsætte smag, når du laver mad med kål. Lav en god og frisk marinade eller vinaigrette og vend den rå eller let tilberedte kål i. Kål kan have brug for hjælp for at få smagen rigtigt frem og give en endnu bedre spiseoplevelse
3. Udforsk de forskellige kåltyper, da de har meget forskellig smag og konsistens. Skær dem mere eller mindre groft, og sammensæt gerne flere typer kål. Kål kan næsten bruges i alle køkkentyper.