Grillet ribeye med glaserede majs
Grillet ribeye med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter.
Ingredienser
- Ingredienser
- 1 pakke Løgismose Økologisk ribeye
- 2 stk små majskolber
- Lidt tørret chili
- 2 spsk Teriyaki
- Forskellige urter (koriander, thaibasilikum osv.)
- Salt og peber
Sådan gør du
Majs
Step 1: I en gryde koges majs i ca. 10 minutter i letsaltet vand, lad skrællen sidde på.
Step 2: De nu kogte majs pilles således, at skrællen stadig sidder på kolben.
Step 3: På en varm grill eller pande steges selve den gule del af majsen hårdt op.
Step 4: Efterfølgende glaseres de op i Teriyaki-sauce til majsene er let klistret. De glaseret majs drysses nu med chili, salt og peber og urter.
Step 5: Man kan ved fordel skære majsen ud i mindre stykker.
Kød
Step 6: Kødet grilles eller steges som anvist på pakken.
Anretning
Step 7: Det grillede kød skæres i ønsket skiver og anrettes sammen med de glaseret majs. Serveres med en god salat eller nye kartofler.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...