5/10/2022
|
Løgismose i Netto
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. Denne ret laver han til familien minimum én gang om ugen. Grøntsager og marinade varierer efter smag og sæson, men fremgangsmåden og kyllingen er altid den samme.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 bæger Løgismose pesto rosso eller pesto arancione
- 1 bundt urter (f.eks. timian, rosmarin, persille)
- Løgismose olivenolie
- 1 kg blandet grønt efter sæson (her kartofler, løg, peberfrugt, hvidløg)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Fjern snoren, der binder kyllingen op, og fyld kyllingen med krydderurter. Montér snoren igen, og smør kyllingen ind i pesto.
Step 3.
Skær grønt i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie over dem, og krydr med salt og peber.
Step 4.
Steg kyllingen på en rist med grøntsagerne under ved 200 ° i ca. 1 time.
Step 5.
Lad kyllingen trække minimum 20 min. inden den parteres.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...