Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang tradition for at lave krydrede og friske drikke på syrnede mælkeprodukter.
Du kender måske til mangolassi, men når de danske hindbærbuske bugner med søde, let syrlige hindbær, er det et oplagt alternativ til de sydlandske mangoer.
Ingredienser
- 1 l hindbær yoghurt
- 2 dl Løgismose minimælk
- 1 tsk fintrevet frisk ingefær
- 1 stk lime saft og skal herfra (fintrevet)
- 1 spsk rørsukker
- 10 stk isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Alle ingredienser køreres på blænderen til isen er knust og krydderierne er godt fordelt.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Iskaffe deluxe
Køl af på de varme dage med denne læskende iskaffe.
Iskaffe kan laves i et utal af variant...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...