Kylling i fad
Ingredienser
- Kylling
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 tsk piment d’espelette
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Broccoli
- 1 stk broccoli
- 1 håndfuld mandler
- ½ dl olivenolie
- 20 g revet parmesan
- Pesto chips
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 1 stk baguette
- Skyrcreme
- 1 bæger Løgismose skyr naturel
- 1 stk citron
- 1 fed hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne her i. Pensel med olie og krydder med salt, peber og piment d’espelette. Bages i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 min. lad den trække 10 min. i slukket ovn med åben låge.
Step 2.
Broccolien deles i buketter og koges 3 min. i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres af på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandlerne og olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200 i ca. 10 min. Drys derefter med revet parmesan ost. Krydder med salt og peber og giv det 5 min. mere.
Step 3.
Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 min. Skyr creme: Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, smag til med salt og peber.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...