13/11/2022
|
Løgismose i Netto
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er en syditaliensk klassiker, hvor få råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 3 auberginer
- 1 kugle frisk mozzarella
- Revet parmesan efter smag
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie til stegning
- Salt
- Brød
Sådan gør du
Step 1.
Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
Step 2.
Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
Step 3.
Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
Step 4.
Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...