Minestronesuppe
Med Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
Ingredienser
- 100 g hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 50 g bacon i tern
- 2 stk laurbærblade
- 25 g frisk timian
- 25 g tomatpuré
- 200 g hakket tomat på dåse
- 2 l vand
- hønsebouillon (granulat kan bruges)
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Fyld
- 250 g grøntsager i tern, f.eks. bladselleri, gulerod og squash
- 1 glas Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- Parmesan
- Hakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Sautér løg, hvidløg og bacon i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og timian og sautér videre. Tilsæt herefter vand, hakket tomat og hønsebouillon og kog ca. 15 min. Herefter tilsættes grøntsager i tern og koger med i ca. 4 min. hvorefter hvedekernerne tilsættes. Smag til med salt og peber, et drys parmesan og masser af hakket persille.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...