1/9/2022
|
Magasin 5 2022
Helstegt Løgismose kylling
Helstegt Løgismose kylling er et skønt måltid og tilberedes kyllingen korrekt, er resultatet uovertruffen.
Opskrift er også oplagt at prøve på grillen.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- Skrællen af en halv økologisk citron
- 3 fed hvidløg
- krydderurter , (salvie, rosmarin, estragon, timian etc.)
- 1 tsk piment d’espelette
- 3 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Forvarm ovnen til 170 ⁰C (varm alternativt grillen op).
Step 2
Kom citronskal, pillede hvidløg og krydderurter ind i kyllingen.
Step 3
Smør kyllingen med olivenolie, og krydr med flagesalg og Piment d'Espelette.
Step 4
Steg kyllingen i ca. 1 time og 15 minutter, til den er gennemstegt. Vend kyllingen undervejs, og sørg for at hælde saft, fedt og olie, der lægger sig i bradepanden, over kyllingen i ny og næ. Det sikrer sprødt skind.
Step 5
Lad kyllingen hvile 15 min. før servering − det er alfa omega for en saftig og smagfuld kylling!
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...