18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Pita med hummus og kylling
Ingredienser
- Kylling
- 500 g kød fra Løgismose kylling
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids koriander
- 1 knivspids spidskommen
- Fyld
- 4 stk store pitabrød
- 1 bæger Løgismose hummus
- 4 stk tomater
- 2 stk rødløg
- 1 stk salathoved
- 1 bæger Løgismose pesto rosso (½ tsk. chilipuré)
Sådan gør du
Step 1
Kog en kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før). Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog. Varm olivenolien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt. Salaten vaskes godt.
Step 2
Tomat og løg halveres og bages i ca. 45 min. ved 160 grader. Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i. Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet.
Step 3
Hvis du godt kan lide det lidt stærkt kan du køre vores røde pesto op med lidt chili-puré, efter behag. Server den i en skål på siden, sammen med resten af hummussen.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...