31/8/2019
|
Magasin 7 2019
Salat med figner og blå ost
Den salte, aromatiske blå ost, fignernes sødme og valnøddernes bitre modvægt giver et helt særligt modspil til Alsace-områdets spektakulære aromatiske vine. Nyd den klassiske kombination som frokost-salat, forret eller som et let aftenmåltid.
Ingredienser
- Blandet salat f.eks. rucola, endivie, feldsalat, hjertesalat
- 100 g Løgismose blå ost
- 4 friske figner
- 50 g valnødder
- Pæreeddike
- Valnøddeolie
Sådan gør du
Step 1.
Bland salaterne og marinér dem i valnøddeolie og pæreeddike samt salt og peber. Skær fignerne i kvarte.
Step 2.
Anret salaten i en skål med valnødder og figner og vend salaten godt rundt. Bræk den blå ost i stykker udover.
Step 3.
Servér med godt surdejsbrød eller ristet rugbrød.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...