30/6/2018
|
Magasin 6 2018
Thildes sangria
Sangria kan være noget andet og bedre, og grundtanken er god. Læskende iskold rødvin forenet med appelsintoner og et diskret krydret strejf, som man bare kan blive ved med at drikke. For det kan lade sig gøre, skal den være frisk og ikke sodavands-sød. Og så kan jeg særligt godt li’ versionen med cava, som giver et let boblende løft.
Ingredienser
- 2 flasker spansk rødvin
- 1 flaske cava
- 2 dl portvin
- 1 dl brandy
- 1½ dl appelsinsaft
- ½ stk citron saft herfra
- 1 stk appelsin
- 1 stk citron (valgfri)
- Isterninger
Sådan gør du
Step 1.
Hæld alle ingredienser på nær cava op i en kande med isterninger og rør godt rundt. Tilsæt cavaen forsigtigt og rør let rundt så den blandes rundt uden at boblerne røres for meget ud.
Step 2.
Læg skiver fra en appelsin og evt citron ned i kanden. Servér med det samme.
Andre forslag
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Sommerlig gindrink med mangosirup & æblemost
Aperitivo kommer af det latin...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...