Tomat
55 resultater
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Pizza Margherita med Løgismose pizzasauce
Pizza Margherita er en klassisk napolitansk pizza med blot fire ingredienser – tomatsauce, frisk ...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Melanzana alla parmigiana
Lammenakke basquaise
Burrata med soltørrede tomater
Ratatouille med courgetter og krydret tomatsauce
Blæksprutte med tomatsalat
Drøm dig til en sydeuropæisk fiskerestaurant med engangsdue og brød i papirsposer med en serverin...
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Pissaladière med coeur de boeuf og ansjoser
Pissaladière går også noget mere simpelt under kaldenavnet "den franske pizza" og er en gastronom...
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk...
Grillet gazpacho
Der findes (næsten) en uendelig række af tomatsorter, og de byder alle på hver sin smagsprofil, l...
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
Spaghetti Puttanesca
Napolitansk pastaklassiker med masser af umami ...
Tomatiseret muslingesuppe
Tomatrisotto
Risotto – en italiensk klassiker, som vi i Danmark virkelig har taget til os. Med sit cremede, va...
Klassisk bolognese
Malfatti
Moussaka
Pluma af sortfodsgris med grillet ratatouille
Græsk salat
Salade Niçoise
Opskriften har vi frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud på Sal...
Spaghetti vongole
Som på en sommerdag på den italienske lido; solmodne tomater, spaghetti kogt al dente, god jomf...
Ribollita
Når efteråret og vinterens kulde for alvor spiller med musklerne, er en fyldig og mættende supp...