18/7/2024
|
Løgismose i Netto
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blomstre.
Løgismose-kokken har i denne opskrift på burger med pankopaneret kylling og asiatisk mayo med en dyb smag af ristet sesam og soja ladet sig inspirere af smagene fra det asiatiske køkken. Resultatet er en juicy og crispy burger, der kombinerer det bedste fra to dele af verden.
Ingredienser
- 4 stk burgerboller eller ciabattaboller
- 4 stk (afhænger af størrelse) Udbenet Løgismose kyllingelår
- 200 rasp , gerne panko
- 2 æg
- 4 spsk hvedemel
- 1 glas Løgismose syltede rødløg
- 100 g
- 1 bøtte Løgismose asiatisk mayo
Sådan gør du
Step 1
Bank overlårene flade med en kødhammer eller håndoverfladen. Er de alt for store til bollen kan de overskæres.
Step 2
Vend først kyllingen i hvedemel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Step 3
Kyllingen kan steges i friture ved 160-180 grader i 5-10 minutter eller på panden i 5 minutter på hver side. Kyllingen skal være gennemstegt.
Step 4
Halver og rist eller steg burgerbollerne på indersiden og smør med et gavmildt lad asiatisk mayo.
Step 5
Læg et salatblad på bunden, så den stegte kylling, og så en god portion syltede rødløg.
Step 6
Læg låg op og server med sprøde pommes frites og resten af mayo som dip.
Tip
Genvej til saftig og sprød kylling? Brug vores nuggets lavet på kyllingebryst af frilandskylling og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Find dem i Netto i udvalgte uger.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...