Burger med portobello og spejlæg
Ingredienser
- Bøf
- 400 g hakket oksekød
- ½ stk hakket løg
- 1 fed hakket hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
- 1 tsk Dijonsennep
- Fyld
- 4 stk portobellosvampe
- ½ stk salathoved
- 1 stk løg
- 100 g syltede agurker
- 8 skiver bacon
- Sennepsmayonnaise
- 1 spsk skyrfraiche 8,5%
- 3 spsk mayonnaise
- 1 spsk Dijonsennep
- ½ stk citron saft herfra
- Salt og friskkværnet peber
- 4 stk burgerboller
Sådan gør du
Bøf
Step 1. Alle ingredienser blandes sammen, og fordeles i 4 lige store stykker. Læg en bøf mellem 2 stykker bagepapir og glat den ud til samme størrelse, som de boller du har. Steg bøfferne på en brandvarm pande og hold dem herefter varme i ovnen.
Fyld
Step 1. Knæk stokken af svampene og rens dem for jord. Steg dem gyldne på toppen, krydder med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bunden op af og slå et æg ud i hver. Bag dem i ca. 6-8 min. ved 180 grader. Løg og salat ordnes og snittes fint. Bacon steges sprødt.
Sennepsmayonnaise
Step 1. Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.
Step 2. Varm bollerne op, og skær den over, derefter anrettes burgerne i rækkefølgen fra bunden: dressing, salat, løg, bøf, portobello, agurk salat, bacon, dressing og toppen.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...