31/10/2022
|
Magasin 7 2022
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Jordskokker, nødder, brunet smør og trøffel kan både stå alene som en mellemret og komplimentere det meste julemad på bedste vis. Det er vanedannende lækkert tilbehør som du aldrig bliver træt af.
Ingredienser
- 1 kg jordskokker
- 120 g Løgismose smør
- 50 g ristede hasselnødder
- 15 g sort vintertrøffel
- 2 fed hvidløg
- 1 stilk timian
Sådan gør du
Step 1.
Smelt smør i en gryde. Tilsæt knust hvidløg og jordskokker. Steg stille og roligt, så de får lidt farve.
Step 2.
Kom jordskokkerne på bagepapir, og kom dem i ovnen ca. 30 min ved 200 °C, afhængig af størrelse. Tjek i ny og næ om de er helt møre.
Step 3.
Kom jordskokkerne på et fad, drys med en smule citronsaft, fordel de hakkede hasselnødder på toppen, og riv trøflen over ved servering.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...