20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Klassisk Butter Chicken
Sådan gør du
Step 1. Fjern skind og vingeben fra kyllingebrystet, og skær det i strimler på ca. 1 cm tykkelse. Steg kyllingestrimlerne og vingebenet i smør på en pande.
Step 2. Tilsæt Butter Chicken-saucen, når kødet er godt brunet af.
Step 3. Lad retten simre i ca. 5 min., før den serveres med dampede ris, eventuelt sprødt naanbrød og gerne toppet med peanuts og frisk chili.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...